Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In navolging op de maatregelen die onze regering op advies van het RIVM heeft genomen om verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, hebben wij moeten besluiten het Stuitvolleybaltoernooi NIET door te laten gaan.

——————————
Op zaterdag 4 april 2020 organiseren wij van 09:00-12:00 uur, het Stuitvolleybaltoernooi in sporthal Koedijkslanden in Meppel. Dit toernooi wordt speciaal georganiseerd voor senioren vanaf ±60 jaar.
Hiervoor kunnen teams zich nog opgeven. Vindt jij het leuk om met jouw/een team hieraan mee te doen, geef je dan op info@sportenbeweeg.nl. Let op! alleen teams bestaande uit minimaal 6 personen kunnen zich hiervoor melden. Opgeven kan tot 27 januari a.s.
Kosten per team: €10,-

Stuitvolleybaltoernooi 2017: https://www.youtube.com/watch?v=JrfDB1uAz_M
Stuitvolleybaltoernooi 2018: https://www.youtube.com/watch?v=oNXhL0D8_do

Wil je ervaren hoe stuitvolleybal gespeeld wordt, kom dan eens kijken en doe mee in een van de groepen in Meppel of Hoogeveen.
In Meppel wordt er gespeeld op dinsdagochtend van 10:00-11:00 uur in sportzaal Het Erf, Atalanta 1, Meppel (Oosterboer).
In Hoogeveen wordt er gespeeld op dinsdagochtend van 10:00-11:00 uur in de Turnhal, Vermeerstraat 21, Hoogeveen (achter het politiebureau).

Deel dit verhaal, kies je platform!