11 mei 2020:
Vanaf 11 mei mogen ook senioren weer gaan sporten. Dit mag vooralsnog alleen in de buitenlucht. De groepen die binnen sporten moeten dus nog even geduld hebben. Voor deze groepen is het nog niet mogelijk om het sporten weer op te pakken.

Vanuit de provincie is met alle burgemeesters afgesproken een gezamenlijk protocol op te stellen waar wij, als er activiteiten worden georganiseerd, ons aan moeten houden.
Activiteiten die worden georganiseerd dienen vooraf aangemeld te worden bij de gemeente waarin de activiteit plaatsvindt en moeten aan een aantal eisen voldoen.
Lees hier (vooraf) het protocol dat voor alle buitenactiviteiten in Drenthe geldt.

We hopen eind augustus/begin september weer met de binnensportactiviteiten te kunnen starten.
Wij houden u via e-mail, brief of onze website op de hoogte.


16 maart 2020:
Ook onze organisatie ontkomt er niet aan. Met ingang van deze week (16 maart 2020) zal er geen les meer worden gegeven. Deze maatregel geldt tot het einde van het seizoen.
De regering heeft in overleg met het RIVM besloten een aantal vergaande maatregelen te moeten instellen om verspreiding van het corona-virus in te voeren.
Wij hebben te maken met een groep ouderen die als kwetsbaar wordt aangemerkt en wij willen niet het risico lopen dat juiste deze groep mensen besmet raakt door dit virus.
Via de docent is iedereen hiervan op de hoogte gesteld. De lessen zullen, als de situatie rondom het corona-virus dit toelaat, in het nieuwe seizoen, vanaf 31 augustus 2020 weer starten.
Blijf gezond en probeer zelf in beweging te blijven.