Wie zijn wij

Sport en bewegen is zeer belangrijk voor senioren. In Drenthe hebben we gezonde en fitte senioren, senioren met een chronische aandoening en of een lichamelijke beperking, maar ook senioren met problemen wat betreft beginnende ouderdomsmotoriek. De stichting Sport en Beweeg is in het leven geroepen om juist deze groep inwoners van Drenthe in beweging te krijgen en te houden. Van actief tot motorisch beperkt, wij hebben voor iedere doelgroep een passend beweegaanbod.

Bewegen is gezond, leuk en zorgt voor meer (zelf)vertrouwen. In onze groepen sport u in een groep die precies past bij uw wensen en sportieve mogelijkheden. Meedoen is voor al onze deelnemers dan ook meer dan bewegen, het is een uitje en zorgt voor sociale contacten. Na het sporten even samen een kopje koffiedrinken en bijkomen van de les is net zo belangrijk.

Wekelijks komen er meer dan 650 senioren naar de 55 sportgroepen in de gemeenten Hoogeveen, Coevorden, De Wolden, Meppel en Emmen die daar een sportles volgen die afgestemd is op de doelgroep. De docenten zijn speciaal opgeleid om deze lessen te geven en de deelnemers te begeleiden. In Meppel en Hoogeveen vindt u een stuitvolleybalgroep en een Dynamic tennis groep (Hoogeveen).

Stichting Sport en Beweeg is een zelfstandige organisatie gehuisvest aan de De Vos van Steenwijklaan 75, kantoorunit 1.24 in Hoogeveen (bij SportDrenthe). Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 08:30 – 17:00 uur op kantoor aanwezig.

Even voorstellen:

Sinds 2014 houd ik mij bezig met het bijhouden
van de deelnemersadministratie en het
verstrekken van informatie over de stichting Sport
en Beweeg.

Suzan Pieters
secretarieel medewerker

Even voorstellen:

Eefke Weismann-Hooijer
manager

Ik wil graag meer informatie