In maart vorig jaar stond de wereld opeens stil! De corona pandemie zorgde overal in de wereld voor ziekte en ingrijpende maatregelen waren nodig om de pandemie te bedwingen. Ook in Nederland kwamen we in een strenge lock-down en tot op de dag van vandaag gelden er nog altijd strenge maatregelen. U werd beperkt! U mocht bijna niemand thuis ontvangen, maar ook het bewegen en het sociale contact van uw beweeggroep was lange tijd niet mogelijk. Wij zijn blij dat we Langzaamaan kunnen we weer een beetje meer. U bent waarschijnlijk al gevaccineerd en hopelijk krijgt iedereen in uw omgeving de komende maand de eerste prik. Individueel buiten sporten was al langer mogelijk en nu bijna iedereen de vaccinatie heeft kunt u ook weer samen in beweging.

Zoek uw eigen beweging lekker buiten komende zomer

De komende zomer willen we u aanmoedigen om naar buiten te gaan! Zoek uw vrienden en vriendinnen van de beweeggroep op en ga samen op pad. Loop een ommetje, zwem een baantje of fiets een mooie route door Drenthe. Hulp nodig? Wij helpen u graag om een maatje te vinden, een fiets- of wandelgroepje te vinden of een zwembad in de buurt te kiezen.

Bewegen bij u in de buurt na de zomer

Overal in Drenthe zijn er sport en spel groepen en activiteiten op sport en beweeggebied: gym- of sport- en beweeggroepen, dansgroepen, wandelgroepen en OldStars groepen bij de verenigingen. Activiteiten als wandelen, fietsen, tennis, (buiten)fitness, roeien, voetballen, hockey. Er is altijd iets dat bij u past. Na de zomer, zo rond september, kunnen we ook weer starten met het binnen sporten en bewegen: zoals gevarieerd sport en spel, badminton, dansen, gymen (oefeningen voor lenigheid en kracht), biljarten en nog veel meer. Mocht u in uw gemeente niet iets kunnen vinden laat het ons dan weten (via de telefoon of email ons) dan helpen we u de juiste activiteit in uw buurt te vinden.

Tot snel ergens lekker in beweging binnen of buiten in Drenthe!

Bel SportDrenthe 0528-233775 of 06-51680536, telefoon Drenthe Beweegt Door
drenthebeweegtdoor@sportdrenthe.nl